Учебен център „Сити” | БАЗАТА НА УЧЕБНИЯ ЦЕНТЪР Е КЛИМАТИЗИРАНА И С БЕЗПЛАТЕН Wifi

F
logo

Пон-Чет 09:30-18:30 Петък 09:30-21:00

Съб-Нед: 9:00 - 15:00

logo

Пон-Пет: 9:00 - 21:00

Петък 09:30-18:30

Съб-Нед: 9:00 - 15:00

Немски език

Групово обучение

Цени:
Ниво А1 – 259 лева (100 учебни часа)
Ниво А2 – 269 лева (100 учебни часа)
Ниво В1 – 289 лева (100 учебни часа)
Ниво В2 – 359 лева (100 учебни часа)
Ниво С1 – 399 лева (100 учебни часа)

Индивидуално обучение

Индивидуалното обучение е изключително подходящо за хора с мобилен график. То може да започне до няколко дни след записване. Дните и часовете за посещение са изцяло по избор на курсиста, а обучението е съобразено с индивидуалните Ви потребности. В течение на курса могат да бъдат внасяни промени в графика за посещение. При индивидуалното обучение учебният час е 45 мин., а не 40, както при груповото.

Цени:
Ниво A0 – 279 лева (27 учебни часа) / 479 лева (50 учебни часа) *499 лева при плащане на два пъти.
Ниво A1 – 299 лева (27 учебни часа) / 479 лева (50 учебни часа) *509 лева при плащане на два пъти.
Ниво A2 – 309 лева (27 учебни часа) / 499 лева (50 учебни часа) *519 лева при плащане на два пъти.
Ниво B1 – 319 лева (27 учебни часа) / 519 лева (50 учебни часа) *549 лева при плащане на два пъти.
Ниво B2 – 349 лева (27 учебни часа) / 589 лева (50 учебни часа) *609 лева при плащане на два пъти.
Ниво C1 – 369 лева (27 учебни часа) / 609 лева (50 учебни часа) *629 лева при плащане на два пъти.
Разговорен – 379 лева (24 учебни часа)
Бизнес – 409 лева (24 учебни часа)
Специализиран (медицински, юридически и др.) – 409 лева (24 учебни часа)

*Попитайте за пакета “индивидуално обучение за двама” и ще получите пакет от 40 учебни часа x 45мин.

Индивидуално обучение за двама

Изключително атрактивно и изгодно предложение на УЦ “Сити”- 40 уч.ч. х 45 мин.
Обучение на двама курсисти, които ще посещават учебният център заедно, ползвайки един и същи график на посещение и с еднакво ниво на познание. (Двама приятели, брат и сестра и т.н.)

Дните и часовете ги определяте вие, както и интензивността и системата на обучение. А ние ще предложим върху вашите 30 уч.ч още 10 уч.ч бонус плюс още 6 уч.ч безплатно*, така получавате 46 уч.ч.  по 45мин.

*Безплатните 6 часа важат САМО при плащане на таксата на един път.

Цени:
Ниво A0 – 279 лева
Ниво A1 – 299 лева
Ниво A2 – 309 лева
Ниво B1 – 319 лева
Ниво B2 – 349 лева
Ниво C1 – 369 лева
Разговорен – 379 лева
Бизнес – 409 лева
Специализиран
(медицински, юридически и др.) – 409лева

  • Цените са за един курсист.

Направи си своя малка група

Ако индивидуалното обучение Ви е скучно, а груповото Ви се струва с много хора и имате опасения за знанията си, то за вас идеален вариант е “пакет индивидуално за двама” или “твоя малка група”.

Събери 3 или 4 съмишленици и заедно създайте своя група с график по избор, който Ви е удобен.
Имате възможност да изберете и системата на обучение.

От наша страна ще получите освен изключително качествено преподаване и специално изготвена оферта за цена и хорариум спрямо конкретния случай, изцяло в отговор на Вашия интерес. Доверете ни се, изпратете запитване!

 

Корпоративно обучение

Ако вие вече знаете, че вашата фирма се разраства и служителите Ви трябва да общуват с лекота на чужд език, то вие сте на правилното място.

Нашият комплимент към вас – ОФИС ПОСЕЩЕНИЕ!

За удобство и улеснение всички фирмени курсове могат да се провеждат на избрано от вас място.

За различните видове корпоративно обучение – запитване 

или се свържете с нас на телефон 0877676116.

Преводи

Учебен център “СИТИ” предлага на своите клиенти превод от/на всички, преподавани в школата, езици.

За различни видове преводи, моля свържете се с нас на телефон 0877676116.

Schritte_International

С нашите курсове ще овладеете немския език с програмата за чуждоезиково обучение “SCHRITTE INTERNATIONAL“. Обучението може да се провежда, както в групова форма на обучение, така и в индивидуална форма на обучение.

За тези от вас, които искат да създадат нови познанства и да упражняват дилалози с нови хора, ще препоръчаме груповото обучение. Занятията на групите по немски език се провеждат по предварително изготвен график (два или три пъти семично). Голям плюс на груповото обучение е комуникацията с нови хора, груповите упражнения и огромния брой учебни часове ( над 100 ). Груповото обучение е много подходящо за ученици и студенти. Също така е и практично за хора, работещи на твърд график. Ако сте на ясно със своите ангажименти и разполагате с времето си, то тогава груповото обучение е точно за Вас. Нашите групи се провеждат в три часови диапазона (сутрешни групи, следобедни групи и вечерни групи). В зависимост от ангажираните Ви часове, може да изберете най-подходящата група. Груповите курсове се провеждат както през седмицата, така и събота и неделя.

А в случай, че ежедневието Ви представлява точно обратното на строг график, ние сме готови да предложим индивидуална форма на обучение. Индивидуалните курсове са доста по различни. Техният график се изготвя изцяло от курсиста и са съобразени с неговите нужди и ангажименти. Тук, в идивидуалните курсове, може да Ви бъде обърнато специално внимание само на Вас. Преподавателят е на разположение конкратно за вашите нужди. Индивидуален курс може да се сформира и от двама души, като в този случай курсистите получават бонус часове към техният курс. Индивидуалното обучение е изключително подходящо за хора с динамично ежедневие, хора, чиито ангажименти са непостоянни и лесно могат да променят графика си. Препоръчваме индивидуалното обучение на хора, които имат свободно време в средата на деня или работят на смени. От голямо значение е и възможността на индивидуалния курс за домашно или офис посещение. Ако Вие нямате време да дойдете при нас, ние ще Ви посетим. Определете място за провеждане на вашия индивидуален кус и ние ще бъдем там.

Обучението стартира с първото ниво- А1 по международната европейста система, където се изучават основите на езика. Курсовете в групова форма на обучение са с по 100 учебни часа хорариум. Уроците са свързани със забавни истории, културни факти и ясни, елементарни и структурирани текстове.

Ниво А2 заражда умения у курсиста да разисква актуални теми като спорт, пътувания, автомобили и ежедневие.

Следващите по-високи нива в системата на Schritte International са учебниците 5и и 6и. В тях има включени много упражнения, тестове, преговори и изпити. От по-напредналите курсисти се очаква да са способни да разискват теми като: здравеопазване, забавления и образование. В последните страници на учебниците се намират и С-нивата, където само най-подготвените курсисти могат да се подготвят за сертификати и международни дипломи.